זיהום באוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2015 | 20:10 | מאת: חגית

אני בתחילת הריון ורציתי לשאול לגבי זיהום אפשרי בהכנת קינואה. אינני שוטפת את הקינואה טרם הכנתה( כפי ששוטפים אורז) ומבשלת אותה מיד במים חמים היישר מהשקית. האם ישנם מזהמים שיכולים להיות בה והיות ולא שטפתי? חוששת בשל הרגישות בתקופת ההריון. תודה

שלום חגית, תיאורטית, כל מזון 'יבש' שלא טופל ונארז כהלכה עשוי להכיל חיידקים. מעשית, אינני מכיר זיהומים הקשורים באריזות 'קינואה' בארץ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות