חיידקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2015 | 14:00 | מאת: עדי

שלום. אנע בשבוע 9 להריון. אתמול בעלי הכין שניצלים והם עמדו לאחר טיגונם על השולחן למשך 3 שעות. אכלתי שניצל אחד מבלי לחמם אותו טרם האכילה. כלומר היה בטמפרטורת החדר מספר שעות. האם מסוכן? חוששת מאד

לקריאה נוספת והעמקה

שלום עדי, לא ברור לי משאלתך מאיזו סכנה בדיוק את חוששת. הרבה בריאות אפי

08/08/2015 | 21:20 | מאת: עדי

סלמונלה ליסטריה וכדומה. תודה

ראי תשובתי למעלה

מנהל פורום מחלות זיהומיות