ליסטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2015 | 12:28 | מאת: עדי

שלום. אני בשבוע 9 להריון. קניתי בשר ושמתי בהקפאה, המקפיא התקלקל והבשר הפשיר ולאחר מכן הקפאתי אותו שוב. יומיים למחרת הפשרתי שוב והכנתי ממנו אוכל. רק עכשיו נודע לי כי בשר שהוקפא, הופשר והוקפא בשנית עלול להכיל חיידקים שיכולים לגרום להפלה ומחלות. מה הסבירות לסיטואציה כזו? מראהו וטעמו של הבשר שהכנתי היה טוב. מהו זמן הדגירה? מודאגת מאד. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום עדי, הסבירות להמצאות חיידקי 'ליסטריה' במוצרי מזון המשווקים בארץ והנמצאים בפיקוח (של משרדי החקלאות והבריאות) נחשב כנמוך (בלי קשר למספר הפעמים שמפשירים אותם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות