אכילה במסעדה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2015 | 05:16 | מאת: שרון

אכלנו במסעדה יפנית בארה"ב, בה מגישים לסועדים בשר נא, אותו הסועדים צולים במעין גריל שנמצא על השולחן. את הבשר אכן צלינו כנדרש. בשר הבקר הגיע במין משרה שאני מניחה שהכיל גם דם מהבשר. אם כי נזהרנו, יתכן שבמהלך הצליה נפלו טיפות מהמשרה/בשר על האוכל הרגיל. האם זה בעייתי? אציין שלמחרת הרגשתי כאב בטן ושלשול קל. שאר האנשים שאכלו איתי לא הרגישו כך.

שלום שרון, עקרונית, מאכילת בשר בקר לא מבושל או צלוי כהלכה (או מהמשרה של בשר כזה) אפשר להידבק בחיידקים/טפילים שונים, אך אין בידי מספיק נתונים כדי להעריך האם אמנם נדבקת ב"משהו" במהלך האירוע המתואר בשאלתך, או מהו הגורם לכאב הבטן ולשלשול הקל שלך. הרבה בריאות אפי

19/07/2015 | 08:10 | מאת: שרון

תודה רבה על תשובתך המהירה. האם יש משהו שכדאי לבדוק, או באם כאב הבטן חלף, אז אין צורך.

שלום שרון, לו אני הייתי נקלע לסיטואציה דומה והתסמינים שלי היו חולפים- לא הייתי טורח לבצע בדיקות כלשהן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות