גבינה לא מפוסטרת ותופעות של קלקול קיבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2015 | 08:59 | מאת: לילך

שלום אפי, אכלתי גבינת לאבנה מתוצרת ביתית (שבדיעבד התגלתה כלא מפוסטרת) ומס שעות אחריה התחילו שלשולים והקאה. יומיים אחרי התעוררתי מכאבי בטן. חזהו מבחינת סימפטומים. עכשיו (כשבוע וחצי אחרי) אני מרגישה טוב. חום לא היה לי אך במקומות רבים קראתי שלאם שנדבקה בליסטריה לא חייבים להופיע תסמינים כלל... אשמח ליעוצך בהקדם תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
01/02/2015 | 12:12 | מאת: לילך

שכיתי לעדכן שאני בהריון בשבוע 17 תודה

שלום לילך, לא ברור לי איך אני יכול לעזור לך כיום- כשבוע וחצי אחרי זיהום מעיים שממנו סבלת לאחר אכילת לאבנה לא מפוסטרת (בין אם הזיהום נגרם ע"י חיידק ה'ליסטריה' ובין אם הוא נגרם ע"י 'מיקרוב' אחר). אם חו"ח יופיע אצלך חום בעתיד הקרוב ניתן יהיה אולי לזהות חיידק כלשהו (למשל בתרבית דם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות