ליסטריה בגבינה
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
צהריים טובים! קניתי גבינת גד צפתית ( כמובן רשום שהיא מפוסטרת). היא עמדה במקרר שבוע ומשהו או שבועיים והמקרר הקפיא אותה והיא הפשירה ואז שוב הקפיא אותה והיום אכלתי מה שנשאר ופתאום קראתי על האריזה שמומלץ לאכול את הגבינה תוך 5 ימים מיופ פתיחתה וזה לא המקרה שלי. היא לא הייתה מקולקלת או משהו אבל תהיתי אם אפשר לקבל מזה ליסטריה? המשך יום נעים ותודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום סיון, סיכויי הדבקתך בחיידק ה'ליסטריה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי