מוקפץ ירקות+בקר -טוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/05/2014 | 09:49 | מאת: שיר

בוקר טוב, אכלתי במסעדה ברמת החיל ( די נחשבת) מוקפץ תאילנדי עם חתיכות בקר וירקות. כשלעסתי חתיכה הרגשתי שהיא קצת קשה ואז גיליתי שהבשר לא הוקפץ דיו- הוא היה מבושל/ מטוגן היטב אבל בפנים היה צבע ורוד וגם אכלתי כזאת חתיכה קטנה וגם נעצי את המזלג. כשהמנה הגיעה היא הייתה חמה. מה הסיכוי לקבל טוקסופלזמה? אני לא מחוסנת? האם עלי לבקש בדיקה? אני בשבוע ה20. הירקות נראו לי רכים מספיק חוץ מכמה חלקים של כרוב....

לקריאה נוספת והעמקה
29/05/2014 | 14:41 | מאת: שיר

אני זוכרת שראיתי שהייתה תלויה שם תעודת כשרות- זה אומר שהבשר בא ממקום שמפקחים עליו? זה עוזר לי?

שלום שיר, סיכוייך לחלות ב'טוקסופלזמה' בעקבות האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים מאד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות