בלחץ
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
עשינו ביום העצמאות על האש. משתי קבבים על מנגל חשמלי. קבבים מבשר טחון כבס של טירת צבי או טיבון ויל , לא זוכרת בדיוק את השם. שמתי את הקבבים על האש, צליתי אותם כמה דקות משני הצדדים . עד שכבר כל צד אפילו אתחיל כבר להיות שחור. כמו שרוף.ואז הוצאת מהמנגל ואכלתי. עכשיו אני דואגת שאולי הבשר מבפנים לא בושל כראוי. למרות שכשתחלתי לאכול אז הבפנים היה נראה לי כבר קשה ולא בשר רך כזה. אבל בכל זאת אני דואגת מאוד מאחר ואני בהריון בשבוע 15. האם יש מצב להידבק מטוקסופלזמה מאירוע זה. אני ממש דואגת. מה הסיכויים.
שלום מיכל, סיכוייך להידבק ב'טוקסופלזמה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים מ א ד. הרבה בריאות אפי