ליסטריה בסמבוסק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/03/2014 | 18:09 | מאת: סיון

היי דר אכלתי סמבוסק (סוג של) הייתה שם גבינה לבנה קשה כזאת ועוד גבינה לבנה שאין לי מישג מה טיבה.(בעלי אומר שזב נראה לו גבינה מהחנות אבל אני לא יודעת ומכאן החשש זה בטוח לא גבינה כחולה) הלחמניה נאפתה עם הגבינה בפנים אבל לא כל הגבינה הייתה מותכת לגמרי. הלחמניה נאפתה בטאבון והייתה טריה מאד. מה הסיכון לליסטריה?האם הליסטריה עמידה לכאלה טמפרטורות?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום סיון, בהנחה שהגבינה/ות שאכלת יוצרה/ו במפעל שנמצא בפיקוח, סיכויי ההדבקה שלך בחיידק ה'ליסטריה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי

22/03/2014 | 21:33 | מאת: סיון

אין לי מושג מאיפה הוא הביא את הגבינה. הרי הלחמניה נאפתה עם הגבינה אז אין די בחום להרוג את החיידקים?צריך להזהר גם עם גבינות שחוממו בחום גבוה?

שלום סיון, אין לי מושג לאיזו טמפרטורה הגיעה הגבינה שהיתה בטאבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות