וירוס ואוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2014 | 16:37 | מאת: אביטל

שלום רב, חברתי שלחה לנו אוכל, הבעיה היא שהיא היתה חולה עם חום. הקפאתי את האוכל. השאלה היא האם בחימום ב-180 מעולת בתנור ובהרתחה הוירוס/ חיידק נעלם וניתן להשתמש באוכל ללא חשש הדבקה?

שלום אביטל, מאה ושמונים מעלות צלסיוס מחסלות כל נגיף. הרבה בריאות אפי

17/02/2014 | 08:50 | מאת: אביטל

וגם בהרתחה של מאה מעלות אין לחשוש?

שלום אביטל, נגיפים אמורים להיות מושמדים גם במהלך הרתחה של מים (100 מעלות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות