אכילת בשר לא מבושל היטב בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/02/2013 | 19:35 | מאת: פולי

שלום, ביום שישי האחרון בטעות אכלתי חתיכת בשר שככל הנראה הייתה לא מבושלת היטב.אני בשבוע 33. כרגע אני נורא מודאגת. על מה עליי לשים לב כדי לעקוב אחרי זיהום אפשרי ותוך כמה זמן עוברת תקופת הדגירה לזיהומים כגון טוקסופלסמה וליסטריה? מה הסכנות האפשריות לעובר בשבוע זה? האם יש איזשהו טיפול מניע.פעולה אחרת שאני יכולה למזער נזק אפשרי? תודה רבה, פולי

שלום פולי, סיכויי ההדבקה ב'טוקסופלאזמה' ו/או ב'ליסטריה' מאכילת בשר שנמצא בפיקוח וטרינארי בישראל נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות