יחסי מין עם נערת ליווי
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום, היום קיימתי יחסי מין מלאים עם נערת ליווי ובנוסף היא ביצעה בי מין אוראלי. יחסי המין כולל האוראליים היו עם קונדום. זו פעם ראשונה (ואחרונה) שאני מקיים יחסים עם בחורה עובדת ואני לחוץ לגבי האפשרות שנדבקתי במשהו. אני לא חש שום סימפטומיים. האם אני צריך לקבל טיפול מונע כל שהוא או לבצע בדיקות, הנושא רגיש מכיוון שאני נשוי וחושש להדביק את אישתי במידה ומשהו נדבק בי. תודה על המלצותיך.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ל, סיכויי ההדבקה בנגיף ה'איידס' המהלך יחסי מין עם קונדום נחשבים כנמוכים. אם אתה בכל זאת מודאג נסה לפנות ישירות בנושא לחדר המיון של אחד מ'מרכזי האיידס' בארץ (סורוקה, קפלן, הדסה ע"כ, איכילוב, שיבא, מאיר או רמב"ם). הרבה בריאות אפי
תודה על תשובתך האם אני בסיכון וכדאי לי להבדק או להתחיל טיפול מונע או שהסיכון קטן ואין טעם לטרוח? אני חש בטוב ואין כל סימנים קליניים.