טוקסו וכרוב בהריון
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
נאמר לי שיש להזהר מהמצאות טוקסו בכרוב. קראתי ששטיפת הכרוב במים מספיקה.(מספיק רק מים?) האם זה בסדר לחתוך את הכרוב לרצועות ואז לשים בקערת מים או שעלי לפרק את העלים ולשטוף כל עלה בנפרד ורק אז לחתוך? אני מתעקשת להבין את נושא שטיפת הכרוב משום שנאמר לי שכל ירק חייב להשטף היטב במים וסבון והרי כרוב לא ניתן לשטיפה כמו יתר הירקות. בעברי הכרתי בחורה שילדה לידה מוקדמת מאכילת כרוב נגוע. תוכל לבדוק נושא זה?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום אור, אני "מומחה קטן" (מאד!) בשטיפת כרוב, אך לו אני הייתי במצבך הייתי שוטף כל עלה כרוב בנפרד ורק אח"כ חותך אותו. הרבה בריאות אפי
האם כדאי פשוט לותר על כרוב וחסה בהריון?(במקום להתעסק באיך לשטוף אותו?)