שיגלוזיס/שילגה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2012 | 18:19 | מאת: נעם

אני נעם ואני נמצאת בתחרות רובוטיקה בה מציגים מחקר בו צריך לחקור דבר אחד שבוחרת כל קבוצה לכל הנוגע לזיהום מזון אני וקבוצתי רוצים לעשות את מחקרנו על מחלה זו אך יש לנו כמה שאלות ונשמח אם תענה: 1. איכן המחלה תוקפת בגוף? 2.האם היא נפוצה מספיק שכדי למצוא לה תרופה נוספת לאנשים החולים בה או דרך נוספת למנוע אותה? 3.הבנו שיש כמה מוצרים שיותר אפשרי שהם יכילו אותה, מה הנפוץ ביותר? איזה מהם הוא הנדבק והקשה לשמירה? ואיכן יכול המחלה/החיידק לעבור אל המזון הזה? (תפוח אדמה, דגי טונה, פסטה, מוצרי חלב, עוף, בשר וירקות לא מבושלים) 4.כיצד עובדים ומה התהליך של דרכי הפיתרון למחלה לאנשים החולים בה תודה מראש! נעם

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נעם, 1. הזיהום העיקרי שלו גורם חיידק ה'שיגלה' הוא במערכת העיכול (GASTROENTERITIS). 2. זיהום זה הוא נפוץ למדי, ויכול להיגרם ע"י כל מוצר מזון שמכיל את החיידק. 3. לזיהום זה יש כבר ריפוי שנחשב כיעיל (אנטיביוטיקה מתאימה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות