שאלת המשך לד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2012 | 14:01 | מאת: אבי

תודה רבה על התשובה ! 1.תוכל לפרט אילו חיידקים למשל בבשר יכולים לשרוד הקפאה של שלושה ימים ומעלה במינוס 18 מעלות ? סלמונלה שורדת ? איקולי ? 2.תוכל לפרט אילו חיידקים למשל בבשר יכולים לשרוד מיצי קיבה של כלב ב-PH1 ? סלמונלה שורדת ? איקולי ? תודה רבה !

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אבי, 1. אין בידי מידע מדעי מוסמך מה קורה עם חיידקי סלמונלה ו/או אי. קולי (או 'חיידקי מעיים' אחרים) לאחר 3 ימים של הקפאה במינוס 18 מעלות. 2. החיידקים הנ"ל (ואחרים) יכולים לעבור בהצלחה דרך קיבת אדם ולהגיע (בחיים) למעי הדק. אין לי מושג מה קורה בקיבת כלב, ואני ממליץ לך לפנות בנושא לרופא/ה ווטרינארי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות