חלודה באוכל
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
שלום ד"ר הלפרין, יש לי שאלה קצת מוזרה ... השתמשתי בפותחן חלוד מאוד על מנת לפתוח קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות. הפותחן החלוד צנח לתוך הקופסה. מאחר ולא חשבתי שמדובר בבעיה הכנתי רוטב לפסטה עם תכולת אותה קופסת שימורים שהפותחן החלוד נפל לתוכה. האם יש סיכוי ש"הרעלתי" את האורחים שלי? אחת מהאורחות מנסה להיכנס להריון ואורחת נוספת הרה בשלבי הריון מוקדמים. שתיהן נבהלו מאוד מכך שאכלו משהו שחלודה נגעה בו ואני רוצה לדעת אם יש לכך בסיס. תודה.
שלום מודאגת, הדבקה במחלה זיהומית כלשהי בעקבות האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי