תולעים חוזרות
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
אני סובלת כבר חצי שנה מתולעים-ממה שראיתי תולעי סיכה. טופלתי בוורמוקס מספר פעמים+בתרופות טבעיות ללא הועיל. אינני יודעת אם אני נדבקת שוב ושוב בעבודה או שלא נרפיתי. אני מרגישה תחושות נוראיות בלילה (ללא כאבים) אחת לשבועיים בערך אך לפעמים גם פעם בחודש- כיצד ייתכן אם מחזור החיים שלהם 20 יום. רופא מומחה המליץ על מנה אחת של אבנדאזול. האם זה צפוי לעזור? מה עוד ניתן לעשות?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ליאת, ייתכן שאת נדבקת בתולעים כל פעם מחדש (במיוחד אם את נמצאת בסביבת ילדים). במקרה כזה יש צורך לטפל כל פעם מחדש (למשל במבנדאזול- מנה אחת בזמן '0' ומנה שניה לאחר כשבועיים). הרבה בריאות אפי
אינני עובדת עם ילדים ואני מקפידה על הגעייה ברמה גבוהה מאוד, כמעט אובססיבית כבר בגלל המצב. לא ענית לגבי זמן החיים של התולעים ווהתרופה שהמליץ הרופא.