חימום מזון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2011 | 10:07 | מאת: דפנה

אם הכנתי תבשיל בשרי בשעה 11:00 והוא רותח ואח"כ העברתי אותו לפלטת שבת עד הערב בערך ב-20:30 שאוכלים אותו, האם מירידת הטמפ' יכולה ליסטריה ושאר בעיות להתפתח מחדש? כאשר מורידים את התבשיל מהפלטה הוא עדיין מעלה אדים אבל כמובן שאינו רותח. האופצייה כמובן היא להרתיח מחדש למס' דקות כשעה לפני האכילה ושוב להעביר לפלטה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דפנה, הסבירות שבבשר המתואר בשאלתך ישנם חיידקי 'ליסטריה' היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

22/07/2011 | 11:57 | מאת: דפנה

יוריד את הסבירות או יעלה אותה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות