תודה תודה ו...
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
תודה רבה רבה על תשובותיך הענייניות ועל הסבלנות. ועכשיו שאלה בנושא אחר: אכלתי אגס שהיה כמה שבועות במקרר וחלק אחד שלו היה רקוב ואותו הסרתי. שאר החלקים היו טעימים ללא כל טעם שונה או מוזר. לקראת הסוף אכן היה ביס עם טעם מעט של עובש. ידוע לי שיש תולעים וחרקים שעלולים להתרבות בפירות. א. האם מנסיונך יש מקום לדאגה? ב. אותם תולעים/חרקים לאיזו תמונה קלינית הם לרוב גורמים? האם דומה לשלשול ויראלי ארוך? הרעלת קיבה בפרק זמן מיידי יחסית? משהו ארוך טווח? (הבן הקטן גם אכל לכן אני מודאגת יותר...). ג.האם הפרזיטים הללו יכולים להתפתח במקרר?? אשמח לתשובתך. תודה תודה שוב. ענבר.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום ענבר, מבחינה זיהומית, אני לא מוצא סיבה לדאגה מאכילת האגס המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי