שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2010 | 07:23 | מאת: מרינה

שלום,ד"ר, מתנצלת מראש על השאלה, אני מוטרדת מזה שאין לי נוגדנים לטוקסופלזמה (בהריון), ולפעמים "עושה שטויות" ואחר כך מתייסרת... קניתי שניצל מטוגן עם צ'יפס, היו מונחים אחד על השני, אכלתי את הצ'יפס, אך כשחתכתי שניצל, התרשמתי שהוא לא היה מספיק מבושל מבפנים, ולא אכלתי אותו. האם יש סיכויי שעדיין הייתה בו טוקסופלזמה והיא עברה לצ'יפס? הקרום של השניצל לא היה שלם... אם אני מכינה בשר בבית - מה הדרישות להכנה, כדי להשמיד את הוירוס? עוד פעם סליחה. רק בפורום אני יכולה לשאול שאלות כאלה :-) תודה...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מרינה, נראה לי שהדבקה בטוקסופלאזמה במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

09/07/2010 | 21:04 | מאת: מרינה

תודה על התשובות המהירות והמרגיעות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות