הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/09/2006 | 22:56 | מאת: יעל

בן 12, סובל מזה שבוע וחצי מהרפס בכף היד. סיים אתמול טיפול של שבוע בתרחיף זווירקס 20cc חמש פעמים ביום (שוקל 37 ק"ג) ומריחת משחת זווירקס על האזור. אתמול הסתיים שבוע הטיפול אך עדיין יש לו נקודות "חיות" שלא התיבשו. האם יש צורך להמשיך בטיפול דרך הפה ?

שלום יעל, לא ברור לי משאלתך איך ה ו כ ח שמדובר בהרפס (שהוא נדיר בכפות הידיים), ובאיזה הרפס מדובר (סימפלקס או זוסטר), אך אם אמנם מדובר בהרפס- טיפול תרופתי במשך שבוע נחשב למקובל. הרבה בריאות אפי

06/09/2006 | 06:49 | מאת: יעל

תודה על התשובה רופא המשפחה קבע שמדובר בהרפס, לא ציין את הסוג. זוהי הפעם הראשונה בה יש לילד ברפס אך ניתן אולי לקשר זאת ללחץ כתוצאה מהמלחמה שהיתה בצפון מכיוון שאנחנו תושבי הצפון. האם קיום נקודות שלא התייבשו לאחר שבוע טיפול מצריך המשך טיפול דרך הפה ? יש לציין שלא ברור אם מדובר בנקודות שטרם התייבשו או בנקודות חדשות שממשיכות להופיע.

מנהל פורום מחלות זיהומיות