טוסקופלסמה, סיכויי הדבקה ותסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2018 | 15:41 | מאת: הריונית

ד"ר , הכנתי קציצות בקר היו על הגז בערך חצי שעה להערכתי. אכלתי . יום למחרת ( כמובן שהיו במקרר ) חתכתי אותן כשהיו קרות על מנת לחמם במיקרוגל ושמתי לב שהן מעט אדמומיות בפנים . כלומר יש סיכוי שאכלתי קציצות שלא בושלו מספיק. האם יש סיכוי לטוסקופלזמה ? מה התסמינים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הריונית, אם הבשר שבו השתמש היה בפיקוח (של משרדי החקלאות והבריאות), אז הסיכוי להדבקתך ב'טוקוסופלזמה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות