טוסקופלסמה, סיכויי הדבקה ותסמינים
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
ד"ר , הכנתי קציצות בקר היו על הגז בערך חצי שעה להערכתי. אכלתי . יום למחרת ( כמובן שהיו במקרר ) חתכתי אותן כשהיו קרות על מנת לחמם במיקרוגל ושמתי לב שהן מעט אדמומיות בפנים . כלומר יש סיכוי שאכלתי קציצות שלא בושלו מספיק. האם יש סיכוי לטוסקופלזמה ? מה התסמינים?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום הריונית, אם הבשר שבו השתמש היה בפיקוח (של משרדי החקלאות והבריאות), אז הסיכוי להדבקתך ב'טוקוסופלזמה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי