כף רגל

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

14/10/2008 | 18:27 | מאת: ספיר

בחודש האחרון שמתי לב שאבי (בן 52) כשהוא יושב בספה בניחותא ומניח את הרגליים על השולחן (בעת צפייה בטלויזיה או סתם בהרהורים) הוא מניע את כפות הרגליים בתנועות סיבוביות ומחכך אותן אחת בשנייה. רציתי לדעת מה פשר הדבר? אני לא מבינה בתחום אך אני אציין שהוא חולה ביתר לחץ דם,סכרת וטרשת נפוצה.

סיכוי רב שמדובר בסיבוך נוירולוגי של סכרת . יש לכך טיפול. בכל מקרה בשל ריבוי המחלות העלולות לפגוע במערכת העצבים יש לפנות ליעוץ רפואי

מנהל פורום טרשת נפוצה