שאלה על AVONEX

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

06/08/2009 | 12:57 | מאת: ענבר

שלום לכולם, האם מישהו יודע להסביר לי איך AVONEX עובד?.... אפילו באתר שלהם לא מוסבר. הכוונה שלי היא איך משפיע החומר (אינטרפרון) ועל מה מבחינה פיזיולוגית. הייתכן שגילו כי זה עוזר מבלי לדעת כיצד? תודה, ענבר

אינטרפרונים הם חוצרים המצויים בגופנו באופן טיבעי ולוחמים בנגיפים. אנו יודעים שלאינטרפרונים השפעה על מערכת החיסון. כיוון שארשת נפותנ הינה מחלה של אבנורמליות של מערכת החיסון, איזון מחדש על יי אינטרפרוןנים מיטיב עימה

מנהל פורום טרשת נפוצה