טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

14/07/2009 | 22:17 | מאת: אחמד המאם

שלום ד"ר.\ אני בתהליך בירור טרשת.זה התחיל בנימול בכף יד שמאל.ביצעתי MRI שהדגים שני מוקדים לא ספיציפים שהם קטנים ואינם נצבעים ע"י חומר ניגוד ואין האדרה פתלוגית ע"י גדוליניום.בנוסף בעמוד השדרה מוקד בגובה T2 בקוטר של 6.4 מ"מ שאינו ניתן לזיהוי ב T1 ואינו נצבע ע"י חומר ניגוד.בנוסף ביצעתי BERA VEP SEP והבדיקות היו תקינות.רציתי לשאול אותך מה הסיכוי שאני אכן אהיה חולה טרשת?

לפי מה שתארת אין מספיק על מנת לאבחן ט"נ. מנגד הייתי ממליצה לפנות למרכז לטרשת שכן טיפול מוקדם מומלץ היום ומונע תחלואה עתידית

מנהל פורום טרשת נפוצה