מהו הטיפול?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

14/09/2008 | 12:47 | מאת: רוני

ד"ר ועקנין, מהו הטיפול היעיל ביותר (התרופתי) לטיפול ועצירת התדרדרות לטרשת נפוצה? שמעתי שיש מגוון תרופות, מה היכי טוב?

קיימות כיום מספר לא מבוטל של אפשריות טיפול בטרשת נפוצה. הטיפול צריך להיות מותאם לחולה, לשלב בו המחלה מצויה ועוד . אין הרבה עבודות השוואתיות ולכן יש לשאול את הנוירולוג המטפל באופן פרטני מה יהיה יעיל ביותר לחולה, בזמן נתון. כמובן שישנן תרופות שהראו אפקטיביות רבה יותר אך לרוב ולא תמיד יש לכך מחיר בתופות לואי קשות יותר.

מנהל פורום טרשת נפוצה