האם זה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

11/06/2009 | 23:02 | מאת: חגית

אני סובלת מהתקפות כל מספר חודשים למספרזה נעלם אך, יש מדי פעם תחושות מוזרות, צריבה, חום, נימלול פחות, דקירות. בעבר הייתה אבחנה של חרדה אך, לפי מה שאני רואה חרדה לא יכולה להימשך מספר ימים רציף.וגם אני ללא טיפול זמן רב הייתי אצל נוירולוג- ויטמין בי 12 היה 316 אך בגלל שאני צמחונית ולא שותה סדיר הוא טען שאני מבלבלת את נמערכת העצבים. בלוטת תריס תקינה, בדיקה נוירולוג לתחושות תקין. אני סובלת מהבטן מכאב בצד ימין שלא מצאו מה הגורם רק השערות. יש לי רעידות שרירים לעיתים ברגל בבטן, צריבה או דקירה בעין. מה דעתך? בת 35_+1. הסיכוי שיתנו לי צרן כלוש והייתי רק פעמיים אצל נוירולוג. אני פשוט חייה עם זה.

קשה לתת אבחנה כך בלי בדיקה אך במידה ובדיקתך אכן תקינה אין כעת סיכוי רב שמדובר בטרשת נפוצה הרגעישי טוב!

מנהל פורום טרשת נפוצה