טיפול באוונקס

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/04/2009 | 12:26 | מאת: לימור

שלום, לפני כבערך חצי שנה אימי התחילה להרגיש נימול ברגליים , שעלה והתפשט לכיוון האגן. לאחר אישפוז של כשבועיים לערך (עם בדיקת M.R.I ושאיבת הנוזל מעמוד השדרה-(האחות הלא מקצועית ביצעה בה את הבדיקה כ-7 פעמים...). לאחר לקיחת סטרואידים, נשלחה הביתה..לאחר כמה חודשים שוב שבה לביקורת..נטען כי ישנה נסיגה..לציין כי לאימי לא הורגשה ממש "הנסיגה" , הדבר פשוט נשאר כפי שהוא וממש מדי פעם ישנה קצת הקלה ולאחר מכן חוזר לעצמו. לאחר הביקורת הומלצה לה לקיחת האוונקס. השבוע תגיע האחות להזריק לה- אשמח אם תוכלי להרגיע אותנו כי אכן יש איפשהו תקוה כי באמת במידה והיתה נסיגה ..יכול המצב אולי להשתנות (לציין כי אימי לא יודעת מה עשתה שגרם ל"נסיגה" ולא המלצתי לאימי להתחיל בטיפול זה שכן אם הוא מועיל מדוע לא ניתן לה זאת בהתחלה). ברצוני לדעת מה תרופה זו עושה והאם היא מתאימה יותר מקופקסון?!???)

אוונקס הינה תרופה בטוחה ום יעילות מוכחת בטרשת נפוצנ. חלק מהחולים מגיבים לתרופה זו ולא לקופקסון ןההפך. בהצלחה

מנהל פורום טרשת נפוצה