בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

22/03/2009 | 15:22 | מאת: נטע

שלום, השנה התחלתי ללמוד קלינאות תקשורת ובמסגרת ההתנסות הקלינית ערכנו בדיקות שמיעה אחת על השניה. נמצא אצלי ליקוי קל בתדרים הנמוכים. לפני כשנה וחצי אושפזתי עם חשש לטרשת נפוצה (בסוף האשפוז אובחנתי...) ובזמן האשפוז עברתי בדיקת BERA שיצאה תקינה. שאלתי היא- האם טרשת עלולה לגרום לבעיות שמיעה והאם עלי לחשוש מהירידה בשמיעה שהתגלתה...? תודה מראש נטע.

באופן לא שכיח ט"נ עלולה לגוע בשמיעה. למרות זאת לאור בדיקתך נראה שהמצב של השמיעה אינו מדאיג. כמו דלקת זה מצב שעשוי להחלים. בכל מקרה יש להתייעץ בנוירולוג המתמצא בכל מהלך מחלתך

מנהל פורום טרשת נפוצה