האם זו טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

25/10/2016 | 16:40 | מאת: ימית

שלום אני בת 36 בריאה בדרך כלל ויש לציין בחורה שסובלת מחראדות הייתי אצל נוירולוג לפני שנה בטענה של קפיצות שרירים ותחושת נימול בזרועות וברגליים מידי פעם לא בכל יום זה בא והולך הוא שלל als אבל לא שאלתי אותו על טרשת נפוצה האם עליי לחזור אליו או שלפי הבדיקה הנוירולוגית שלו הוא יכול לקבוע האם מדובר בטרשת נפוצה?

הסיכוי שמדובר בטרשת נמוך מאד. נוירולוג בד"כ יכול להתרשם בבדיקתו מהצורך לברר לכיוון טרשת נפוצה .

מנהל פורום טרשת נפוצה