שאלה בנוגע לטיפול בסטרואידים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/09/2016 | 23:31 | מאת: הילה

שלום, קוראים לי הילה ואני בת 24, מאובחנת כחולה בטרשת נפוצה מזה שנתיים. החלו לי ביומיים האחרונים תחושה של רדימות בחצי הגוף התחתון, ללא קושי בפעילות כלל, מי שלא יודע לא מרגיש בקושי שלי. שאלתי היא כיוון שההתקף הנוכחי חלש, האם זה בסדר לוותר על הטיפול בסטרואידים ופשוט להמתין שיחלוף, או שההתקף יכול להתגבר ואז התוצאה תהייה בלתי הפיכה? (ועל כן עדיף לזרז את ההחלמה באמצעות הטיפול הנל...) אני שוקלת אם לגשת לטיפול בסטרואידים כיוון שאני יודעת שאינו בריא ובעל תופעות לוואי. אשמח לדעתך המקצועית. בתודה מראש, הילה.

כדאי ללכת להבדק ולהחליט על טיפול עם הנוירולוג שמכיר אותך. חסר לי מידע האם את מטופלת באופן קבוע מה בדיוק המצב שלך ? מה עם בדיקות העזר?. העובדה שיש ארוע כעת חשובה להמשך הטיפול בך.

מנהל פורום טרשת נפוצה