סחרחורות כחצי שנה בלי פתרון

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/08/2016 | 12:09 | מאת: אלון

שלום דר. מזה כחצי שנה סובל מסחרחורות שהתחילו באופן פתאומי . ישנם ימים טובים יותר וישנם ימים מגבילים מאוד . באוקטובר שנה שעברה עברתי בדיקות mri מקיפות (ראש גב וצוואר) שנבדקו על ידי נוירורדיולוג מומחה ונוירולוג מומחה לטרשת ונמצאו תקינות . לאחר שהחלו הסחרחורות הייתי אצל נוירולוג מומחה , מומחה לסחרחורות אאג ואפילו ניסיתי כיוון פסיכולוגי ואין מזור. אני כבן 30 ובקצב הזה אני יאבד את מקום עבודתי . אבקש המלצתך לאיזה כיוון לבדוק . את הסחרחורות קשה לתאר , כמו כבדות בראש ולפעמים נראה שאני עומד ליפול או הולך על ספוג , מלוות בטשטוש קל בראיה, מאיין צקלקה שמסתובבת בראש . עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות ,רופאי עיניים, נוירואופטומולוגים , אורטופד כולם העבירו אותי למקצוע אחר . קראתי באינטרנט על בעית סחרחורות שנקראת pppd שמאוד מתאימה לתיאורים שלי האם מוכר לך ? לעצתך המלומדת אודה .

אני מאמינה שכוונתך לbppv? אם כן כדאי לפנות לאאג ולנסות מנוברות שעשויות לעזור

26/08/2016 | 02:14 | מאת: אלון

דר ועקנין תודה על תשובתך , כוונתי הייתה לpppd -https://vestibular.org/pppd האם בדיקות הmri מאוקטובר עדיין תופסות לדעתך ? הייתי בדיקור והמטפל אמר לי שהפגיעה בשיווי משקל היא מצד ימין - כל הנימולים שלי בצד שמאל , האם יכול לכוון לפגיעה בצד ימין של המח ? הייתי כבר אצל שני מומחים שונים לטרשת , לא יודפסו כבר באיזה כיוון לרדוף

05/08/2019 | 22:32 | מאת: כפיר

האם מישהו מצא פתרון לpppd??

מנהל פורום טרשת נפוצה