מאד לחוצה, אודה לאמירה מרגיעה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

30/05/2016 | 14:41 | מאת: בילי

שלום רב, בת 39, לפני כחמישה חודשים החל נימול בצד שמאל של הפנים תוך כדי התקררות חזקה. לאחר מספר ימים נימול גם ביד וברגל. הנימולים באים והולכים. אינם נשארים כל הזמן. לעיתים מרגישה בגפיים נימול גם בצד הנגדי. נבדקתי על ידי נוירולוגים רבים אשר מצאו שהבדיקה הקלינית תקינה.לפני מספר שבועות הנימול הפסיק אך חזר. שוב, לפעמים מופיע לכמה דקות בפנים, אחר יכולה להרגיש ביד. שעה אחר כך ברגל. ישנן גם הפוגות.אני מתוחה מאד וכבר שנים ארוכות סובלת מהפרעת חרדה הקשורה למחלות. הומלץ לי לעבור אמ.אר.איי כדי לשלול ולהוריד את האפשרות מסדר היום אך הבדיקה מלחיצה אותי. האם התיאור יכול להיות קשור לחרדה? זקוקה לתמיכה, תודה רבה!

אכן יכול להיות מחרדה אך על מנת להיות בטוחה שהכל בסדר מומלץ להשלים MRI

מנהל פורום טרשת נפוצה