אבחון טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

30/03/2016 | 09:13 | מאת: נוי

היי ד"ר, לפני כחודש עשיתי בדיקת mri בעקבות כאבי ראש שסבלתי מהם ובבדיקה יצא-"מוקדים רבים בחומר הלבן חשד לשינוי דמיאלנטיבי" אתמול הייתי אצל הנוירולוג שהפנה אותי לנוירולוג מומחה לטרשת נפוצה. שאלתי היא- האם עצם העובדה שאני אישה בריאה וכבר זמן רב לא חוויתי כאבי ראש וכד' לא מעיד על אי קיום המחלה? יש לציין שהוא הבהיל אותי ואני לא מסוגלת לתפקד מאז ההפנייה. תודה

יש מקרים בודדים שמגלים ממצאים דומים לטרשת ללא הסתמנות קלינית. במקרים אלו צריך לעשות ברור נרחב לשלול דברים אחרים טריוויאלים כמו חסר חסר ויטמינים ועוד. מומלץ לכן ללכת למרכז טרשת המתמחה באיבחון .

מנהל פורום טרשת נפוצה