בן 30 סובל כשנה מתופעות נוירולוגיות שונות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

14/03/2016 | 15:21 | מאת: אובד עצות

היי , אני כבר לא יודע למי לפנות ומה לעשות , אני כל הזמן מרגיש שאני לא בריא , לפני בחצי שנה סבלתי מתקופה של נימולים וכל מיני תופעות ובמשך בירור של כמה חודשים הייתי בטוח שיש לי טרשת (עברתי mri מקיף כל הגוף ונפגשתי עם המון מומחה בתחום שקבע שאין לי) נרגעתי לחודשיים ובשבועות האחרונים אני סובל מסחרחורת (כמובן שבראש שלי זה הטרשת הארורה) סובל שוב מנימולים וכו . אני לא מצליח לתפקד בעבודה , חי בפחד מוות , לפני כשנה היה סיפור עם הבטן (שוב הגעתי עד למומחים ולסיטי וכו וכו) וסבלתי חודשים מכאבים עד שאמרו לי שתקין. אני לא יודע מה לעשות , האם זה מחרדה ? אני באמת מרגיש את הדברים האלה , הכאבים אמיתיים הסחרחורת אמיתית. כולם קוראים לי היפוכונדר , אני באמת בדכאון לא מצליח להבין מה יש לי . אני בחור מצליח , נראה טוב ואני מרגיש אבוד עם המחלות האלה (מדומות או לא ) היה ורטיגו חריף של שבוע לפני כשנתיים הצלחתי אפילו למצוא מחקרים שאומרים שmri לא בהכרח מראה . מיואש . כל פעם זה משהו אחר אבל זה אמיתי . יכול להיות שזה היפוכונדריה באמת ? מה לעשות

24/08/2016 | 23:53 | מאת: אנה

היי אני גם היפוכונדרית וסובלת מתסמינים דומים. כל דבר קטן מקפיץ אותי לאינספור בדיקות... האם אתה עדיין סובל מהסימפטומים?

מנהל פורום טרשת נפוצה