טרשת?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

21/10/2015 | 10:44 | מאת: תם

אני בת 44 בריאה אושפזתי בגלל הפרעות תחושה בגפיים התחתונות כולל האברים האינטימיים. הכל רדום ומנומל. בדיקת אמ.אר.אי צווארי וגבי הראתה כמה בקעים דיסקלים והיה חשד לדלקת קלה ולחץ על החוט שדרה. עשו לי גם sep. bera. vep שיצאו תקינים אבל אוליגוקלונל בסי.אס.אף שעשו לי בניקור המותני חזר חיובי. לפני שלוש שנים היה חשד לדלקת בעצב הראיה אבל זה נישלל ע"י מעקב נוירואופטלמולוג. האם הסיפור שלי נשמע כמו טרשת? האם אוליגו חיובי דווקא מראה את זה? שכחתי לציין שאין לי בעית תנועה והבדיקות הנוירולוגיות תקינות. תודה

הסיכוי שמדובר בטרשת כאשר הmri תקין הינו נמוך מאד. ocb ניתן למצוא גם במצבים אחרים הספציפיות אינה 100%לטרשת, כמובן

מנהל פורום טרשת נפוצה