אבחון וחשד לMS

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

16/09/2015 | 22:17 | מאת: הי

הייתי בבית חולי ואבחנו אצלי חשד לMS בעקבות MRI רק שלא היהו לי סימטומים. ברגע שעזבתי את בית החולים נהיה לי נימול ביד - ברגע שהוא עבר גם לרגל חזרתי למיון ושוב אשפזו אותי בדיקות עינים תקינות. איך שאשפזו אותי ירד הנימול. ואיך שיצאתי חזר- אמרו לי שזה פסיכולוגי אבל השתחררתי ב24.8 עדיין לא עובר התור הכי קרוב הוא ב3.11 ואני מוכנה ללכת לרופא פרטי אבל אין!!!! אני ממש לחוצה ופוחדת שאני עושה לעצמי נזק בלתי הפיך. אשמח לעזרתכם- ממשלא בא לי שוב ללכת למיון אמרו לי שבכל החמרה במב הרפואי לסור לביקורת - מה זו החמרה? אני לא ככ יודעת מה לעשות והדבר מדיר שינה מעיני אף שאינני מהטיפוסים הלחוצים . רוצה לדאוג לעצמי לפני שיהיה מאוחר מידי.

אנו בהחלט מבינים בכמה לחץ נמצא מטופל שנחתה עליו אבחנה של טרשת נפוצה. וזמינות התורים בהחלט בלתי מספקת ! אנו ממליצים להיות בקשר עם אחות מרכז טרשת נפוצה בכל סימפטום חדש. החמרה שמחייבת להגיע למיון היא כזו שאינה חולפת תוך שעות בודדות והיא משמעותית תפקודית ובעיקר תופעות חדשות בראייה. במידה והתופעות באות וחולפות בדכ הן לא מדאיגות.

מנהל פורום טרשת נפוצה