בדיקת פוטנציאליים לא תקינה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/06/2015 | 11:40 | מאת: שרון

בני בן 11 עבר בדיקת פוטנציאלים ראייתים מעוררים התשובה היתה בגרוי כל עין בנפרד נקלטו מקליפת המוח פוטנציאלים עם זמני חביון מאורכים (ימין יותר משמאל) ברצוני לציין שאביו חולה בטרשת פרוגרסיבית ושבבדיקות Mri שבוצעו לילד היה ממצא של מוקד היפראינטנסי שלאחר שנה בבדיקה נוסף עוד אחד. הנרולוגית הפנתה אותנו למחלקה לטרשת האם ממצאים אלה מעידים על קיומה של המחלה? אודה לתשובה.

זה אינו אבחנתי, אבל יתכן ומראה על נטיה. בכל מקרה מומלץ לפנות לנוירולוג

מנהל פורום טרשת נפוצה