סחרחורות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

05/03/2015 | 02:43 | מאת: מסוחררת

שלום ופורים שמח. לפני כשבוע התחילו אצלי סחרחורות כשאני מחליפה מצבי תנוחה- קימה משכיבה או החלפת צד בשכיבה. הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני 9 שנים ואז הגעתי למצב בו הסחרחורות היו כל הזמן, כמו בקרוסלה.- באותה תקופה לא היה חשד לתרשת. כיום אני חדשיים ללא טיפול (בעיות באישור בקופה) באופן כללי אני מטופלת כמעט שנה בבטאפרון. השאלה אם זה יכול להיות קשור? תודה מראש על תשובתכם.

סחרחרות הינה תלונה שכיחה אך במטופל עם טרשת יכולה להצביע על התקף. בדיקה אצל נוירולוג תבהיר האם זו סחרחרורת בנלית אן התקף

מנהל פורום טרשת נפוצה