בקשה דחופה לעיצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/11/2014 | 19:05 | מאת: אלישבע חן

אחותי מטופלת של ד"ר וקנין אם לשני ילדים רכים עברה ניתןח ראש ומאז מצבה הפיזי מתדרדר ללא הכר כל נסיונותינו להגיע איתה דחוף ביותר לד"ר עדי נתקלו בחומה בצורה מצד המזכירה של הרופאה .הרופאה ראתה אותה לפני 8 חודשים כשעדיין הלכה. היום היא מרותקת למיטה עם מטפלת בביתה ויתכן שעד שהתןר שלה יגיע {עוד 3 חדשים} מצבה יהיה בלתי הפיך. היתכן מצב כזה ? ברצוני לציין שהרופאה בעצמה ראתה שיש צורך להקדים את התור אך לא נעשה מאומה בעניין . מה ניתן לעשות על מנת להציל את אחותי ??? אנא עזרו לי.

אפשרי ליצור עימי קשר במייל ואשתדל מאד מאד לעזור [email protected]

מנהל פורום טרשת נפוצה