בירור דלקת בעצב הראיה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/11/2014 | 11:35 | מאת: ליאורה

שלום בני בן ה 22 סבל לפני כשנה ווחצי מדלקת בעצב הראייה שעברה לחלוטיןם בעקבות טיפול בסטרואידים. אחרי המקרה עבר MRI מול שנמצא תקין לחלוטין. מאז המקרה אני לא שקטה. האם עלי לשוב ולבקש עבורו MRI עמוד שדרה צווארי כדי לשלול חלוטין המצאות MS? תודה

במידה והmri תקין זה מאס מאד מרגיע. מומלץ בכל זאת להשאר במעקב שנתי על מנת להחליט על הצורך בברור נוסף וחזרה על בדיקות

16/11/2014 | 10:31 | מאת: ליאורה

ד"ר ועקנין תודה על ההתיחסות כיוון שחל שיבוש הגהה בשאלה ששאלתי כמו גם בתשובה אני מבקשת ברשותך לשוב ולחדד הילד עבר אך ורק MRI מוח שנמצא תקין לחלוטין האם יש צורך גם MRI עמוד שדה צווארי או פשוט להמשיך במעקב? תודה שוב ליאורה

מנהל פורום טרשת נפוצה