חוסר תחושה בפלג גוף תחתון, וכובד ברגליים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

25/10/2014 | 18:49 | מאת: כריסטינה

שלום, אני בת 26 חולה כבר 7 שנים. לפני 4 ימים שמתי לב שאין לי תחושה כאשר אני נוגעת בעור, התחיל מהישבן. אתמול לחוסר תחושה הצטרף כובד ברגליים, הרגשה כאילו שמו לי משקל על הרגליים. הייתי כבר במיון פעמיים מיום רביעי, הרופאים שבדקו אותי עשו בדיקות ואמרו שהכל בסדר. כמו גם אני מטופלת במרכז טרשת של שיבא, הספקתי להגיע גם לשם. גם שם אמרו שזה לא קשור ולא מדובר בהתקף. אני בלי תחושה כבר 4 ימים, לחוסר תחושה הצטרף גם כובד. הרופאים לא אומרים מה אפשר לעשות ולא מציאים שום דבר. אני נורא מבוהלת ולא יודע מה לעשות? בדרך כלל ההצעה שלהם סולמידרול, אבל אפילו את זה אף אחד לא מציע הפעם.

25/10/2014 | 19:06 | מאת: כרסיטינה

האם זה יכול להיות כתוצאה מהחרדה?

לאור זה ששוחררת מבית חולים אני מבינה שהבדיקה הנוירולוגית ללא שינוי משמעותי? יש הרבה דברים שיכולים להרגיש כמו התקף כגון לחץ זיהום חום ועוד ועוד. במידה והמצב ימשיך ואף יחמיר הייתי ממליצה לחזור לתל השומר. ניתן תמיד גם להוועץ ברופא המשפחה

מנהל פורום טרשת נפוצה