איבוד שמיעה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

05/10/2014 | 19:08 | מאת: דנית

שלום ד"ר עדי. בהתקף האחרון אני איבדתי את השמיעה למשך כחודש וחצי.מדברת על חרשות מלאה ולאט לאט השמיעה חזרה,כמעט למצב לפני ההתקף ..היום לדוגמא :הטל' הניי שלי יכל להיות לידי ולצלצל ואני אחפש אותו במקום אחר .בנוסף השמיעה שלי מוסחת מהר כאשר יש עוד אנשים בסביבה כל זה התחיל ברעשים באוזניים שהלכו והתחזקו. האם יכול להיות שיפור גם אחרי שנה ? .מה יכולה להיות רמת הסיכון שלי בעתיד בנוגע לשמיעה. תודה

בדכ רוב השיפור הוא בזמן הקרוב להתק א יתכן שיפור גם איטי יותר. הסיכון לאבדן שמיעה בטרשת מאד מאד נמוך

מנהל פורום טרשת נפוצה