האם הממצאים מתאימים לטרשת ?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

06/09/2014 | 23:29 | מאת: בן

שלום , אני בן 24 , לפני כחצי שנה הרדמות ברגלים, חלף לאחר כחודשיים ללא טיפול . כיום שוב הרדמות הרגלים עד המותן. MRI עש - נגעים בחוט השדרה, בחלקם עם האדרה.ספק אבנורמלי בקורד העליון המודגם מ t1 t2 . T3 - C7 כולל. מתאים למחלה דמיליאטיבית בראש ובראשונה , אך קיימת אבחנה מבדלת. lp שלילי . קיבלתי 3 ימים סטרואידים בוריד, יומיים בזריקה וכעת מזה 5 ימים מטופל בכדורים, עדיין אין שינוי בהרדמות . האם ניתן לאמוד באחוזים את הסיכוי לטרשת ?????? אודה לך באם תוכלי לשלוח לי לינק לתזונה נכונה ו/או מחקרים התומכים באורח חיים ספציפי למחלה . תודה רבה , בן

07/09/2014 | 17:54 | מאת: א

מציע לך לפנות גם לפורום טרשת נפוצה- רמבם - שם המענה מהיר יותר

מנהל פורום טרשת נפוצה