רגישות ברגל לקור

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

29/08/2014 | 18:45 | מאת: שוש

שלום , אני בת 51 בריאה ! מזה כ 5 שנים , יש לי כאב ברגל שמאל עקב קור . בקור קל הכאב הוא בעיקר בכף הרגל וקור רב יותר הכאב מגיע עד הירך. זה קורה גם בקיץ, חימום האיזור משכיח את הכאב . בחורף הכאב חד וכואב הרבה יותר. CT גב מותני, הולכה עצבית ברגלים , ANA , הכל תקין. ראומטולוג, נוירולוג ואורטופד לא מצאו כל הסבר לכאב. יש טרשת נפוצה לאמא שלי וכעת יש מייליטיס לבן שלי (נמצא בבדיקות לטרשת). האם יש מקום לבדוק בכוון של טרשת נפוצה ?

אני מבינה את דאגתך. אבל נראה שהמצב בסהכ טוב, שכן הבדיקה על ידי הנוירולוג קרובלודאי תקינה וכן שאר הבדיקות. במידה ועדין יש בך ספק ניתן לפנות לנוירולוג נוסף או למרכז לטרשת ולשקול היטב לפני שמפנים לבדיקות נוספות. לא תמיד זה הכרחי

מנהל פורום טרשת נפוצה