חולשה בפרקים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

29/05/2014 | 06:49 | מאת: ס

אני נמצאת בהליך בדיקות לטרשת נפוצה. עברתי בדיקת ניקור מותני לפני כשבוע. בימים האחרונים אני חשה חולשה בפרקים בעיקר בידיים. האם זה קשור לשכיבה מרובה? או לחלק מתופעה של טרשת?

מאד קשה ללא בדיקתך לתת תשובה. האם כשאת מכופפת את הצוואר את מרגישה תחושה חריגה?

04/06/2014 | 20:13 | מאת: אא

חולשה בידיים רגליים וצוואר....כשאני מכופף את הראש למטה אני מרגיש כאב חד לאורך כל עמוד השדרה. אמנם הכאב לא חזק אבל הוא קיים. כמו כן יש כאבי גב תחתון במיוחד אחרי שינה.

מנהל פורום טרשת נפוצה