עדיין מודאגת ממצבי

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

01/02/2014 | 04:16 | מאת: דנה

אושפזתי במשך שבועיים בשנת 2012 בשל פריצת מיאלין ונגעים בחוליות c1 c2 c3 בעמוד השדרה בצד שמאל (עפ"י mri) וטופלתי במשך 5 ימים בסטרואידים דרך הוריד. תוצאות ה vep היו תקינות וכן נוזל עמוד השידרה יצא תקין. תוצאות של MRI מח מאז. התוצאות הן: ממצאים: מודגם נגע בולט בחוט, אחורי וקצת יותר מימין. C1 בגובה המעבר הקרניו צרביקלי תקין. המבנים בגומה האחורית תקינים. המוח מעל הטנטוריום תקין. ציסטה ארכנואידלית בקדמת אונה טמפורלית משמאל, ללא חשיבות קלינית, בקוטר מירבי כ 2.5- ס"מ, ללא חשיבות קלינית. החדרים, חריצים וציסטרנות תקינים. הדיפוזיה למוח תקינה. לאחר הזרקת גדוליניום ללא האדרה פתולוגית תוך גולגולתית. אות זרימה תקין בכלי הדם הגדולים התוך גולגולתיים. התרשמות: הדמיית המוח בגדר הנורמה. מודגם הנגע בחוט הצווארי עליון שתואר בהפניה.. מאז עדיין יש לי זרמים ותופעות שונות כמו מילול ולחץ במוח בצד שמאל, הרדמויות בידיים וברגליים. האם אני צריכה לדאוג שזה טרשת?

מה שאת סובלת ממנו הוא מיליטיס שהיא דלקת של חוט השידרה. עיתים רחוקות בלבד זה מתפתח לטרשת.

מנהל פורום טרשת נפוצה