ממתינה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

26/01/2014 | 22:41 | מאת: שושי

שלום וברכה. שאלתי זהה לזו שלפני.אובחנתי כחולת טרשת לפני מס. חודשים. מכיוון שבזמן הטיפול לא מומלץ הריון החלטנו עם בעלי שנמתין להריון לפני תחילת הטיפול בבטאפרון. שאלתי היא, האם אני לא מסיבה לעצמי נזק בלתי הפיך? תודה מראש

לצערי אין תשובה מוחלטת . באופן כוללני מומלץ להתחיל טיפול כמה שיותר מוקדם אולם להרבה מטופלים אין סכנה בדחיה לא ארוכה. מומלץ לכן להועץ עם מומחה בטרשת שיסביר וינסה להעריך את מידת הסיכון האישית שלך

מנהל פורום טרשת נפוצה