אבחנ המבדלת לטרשת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

09/10/2013 | 13:17 | מאת: שושי

שלום. לאחר שנה של צליעה עשיתי MRI שהראה פגיעות במיאלין בתפוצה האופיינית לטרשת- הרופא משוכנע שזו טרשת- במיוחד עם עוד סימפטומים שעברתי.הוא שלח אותי לבדיקות ברה. עכשיו חזרתי לעבודה אחרי חופשה- והרגל שלי ממש 'מסכנה'- בדרך יצא לי פעמיים למעוד וליפול. השאלה האם אני יכולה להתחיל לקבל טיפול בלי שעשיתי את הבדיקות? אני הולכת הרבה כל יום ואני חייבת ל'עזור' לרגליים שלי.

ניתן לטפל גם לפני ביצוע בדיקת הברה. יש לצור קשר עם נוירולוג מומחה טרשת

מנהל פורום טרשת נפוצה