בעקבות המאמר שפורסם באתר

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

24/12/2008 | 08:01 | מאת: מילכה

אני מצטטת: "לעיתים מאובחן טרשת נפוצה אינו חש בתסמינים מהותיים, אולם נזק סמוי מתחת לפני השטח, עלול לגרום לפגיעות נוירולוגיות. " אני אובחנתי כאשר המחלה כבר היתה ותיקה (נאמר לי שרואים על פי ה MRI). אני גוררת רגל, ואת הרגל גררתי גם כאשר אמרו לי כולם "אין לך שום דבר" "הכל בראש שלך" וכו. כך שאת הנזק הזה ראיתי בהתהוות. האם הכוונה במאמר לכך שהנזק נגרם ורק אחרכך מופיעים התסמינים?

בד"כ התסמינים באים כתוצאה מנזק. לעיתים הנזק הוא קל ואפילו בדיקה רגישה כמו MRI לא מאבחנת הכל

28/12/2008 | 18:14 | מאת: מילכה

מנהל פורום טרשת נפוצה